Zákaznická linka

737 741 000

Proč nakupovat ve firmě Weldis RK s.r.o. ?

  • Drtivá většina položek skladem
  • Kamenná prodejna
  • Dodání obvykle do druhého dne
  • Příkladný přístup a ochota k zákazníkovi
Právě se nacházíte:HomeProdukty Autogenní technika / Redukční ventily / Redukční ventily

Redukční ventil Optiflow Argon/mix 30l/min

Kód položky: 0700016987
619373234.jpg

-20%

-20%
619373234.jpg

 Optiflow je redukční ventil, který byl navržen s konkrétním cílem – ušetřit plyn. Vysokým tlakem na citlivý druhý stupeň redukčního ventilu se výrazně snižuje přetlak plynu, ke kterému obvykle dochází při spuštění procesu svařování. Při běžném svařování se tím ušetří až 50% svařovacího plynu.

Cena za ks s DPH 6.001,-
Cena za ks bez DPH 4.959,-
Redukční ventil Optiflow Argon/mix 30l/min 6.001,- Nedostupné

 Pokud svařujete, pak jistě znáte cenu svařovacího drátu, který používáte. Víte však jaké máte náklady na ochranný plyn na jeden metr svaru? Možná vás překvapí, že je to přibližně stejně jako na svařovací drát. Pokud investujete do regulátoru průtoku plynu Optiflow dostanete jedinečný regulátor plynu a zároveň snížite jeho spotřebu až o 50%. Tato investice se Vám vyplatí, během šesti měsíců bude pro vás představovat pouze zisk! 

 

Kvalita, která šetří peníze 

Při použití tradičního regulátoru se velké množství plynu bezúčelně ztrácí. Regulátor Optiflow má ihned po spuštění optimální počáteční tok, který má v porovnání s tradičním regulátorem pouze čtvrtinovou spotřebu.Tento dvoufázový redukční ventil byl vyvinut pro úsporné svařování v ochranné atmosféře. Vysokým tlakem na citlivý druhý stupeň redukčního ventilu se výrazně snižuje přetlak plynu, ke kterému obvykle dochází při spuštění. Při běžném svařování se tím ušetří až 50% svařovacího plynu. Průtok plynu po startu poskytuje také vyšší kvalitu svaru, protože se vyhnete turbulenci, která může narušit proces svařování. Zároveň jsou minimalizovány póry ve svarovém spoji. 

 

Kvalita a životní prostředí 

Pomocí Optiflow můžete vyrobit až 50% více svarových spojů se stejným množstvím plynu. To má ekonomické dopady na životní prostředí, a to se snížení potřeby přepravy plynu. 

 

Kvalita 

Optiflow je regulátor, který byl navržen s konkrétním cílem – ušetřit plyn. Vysoká kvalita svarového spoje je to,  co dostanete zdarma. Zvýšení kvality je výsledkem redukce plynu při zapálení svařovacího obloukuTo je důležité pro přípravu jakostních svarů např. dle ISO 9001. 

 

Otestujte jej sami a uvidíte, kolik ušetříte! 

Množství plynu, který ušetříte s Optiflow závisí na tom, jak svařujete. Krátké svary znamenají větší úspory.  V níže uvedené tabulce naleznete porovnání spotřeby plynu, které můžete dosáhnout. 

 

Příklad: Je-li Vaše spotřeba asi 5 tun svařovacího drátu za rok a polovina Vaší spotřeby jsou dlouhé svary a zbytek  jsou svary bodové, investicí do Optiflow ušetříte 2000 EUR za rok! 

 

 

Optiflow ™ 

Tento dvoufázový redukční ventil byl vyvinut pro kvalifikované svařování plynem v ochranné atmosféře.Vysokým tlakem na citlivý druhý stupeň redukčního ventilu výrazně snižuje přepětí plynu, ke kterému obvykle dochází při spuštění. Při běžném svařování se tím ušetří až 50% svařovacího plynu. Průtok plynu po startu poskytuje také vyšší kvalitu svaru, protože se vyhnete turbulenci, která může narušit proces svařování. Zároveň jsou minimalizovány póry ve svarovém spoji. 

 

Dvoustupňový princip Optiflow zajišťuje velmi přesnou regulaci průtoku plynu a udržování na konstantní hodnotě.

Váš email:
Váš dotaz k produktu "Redukční ventil Optiflow Argon/mix 30l/min"
Odebírání novinek
"Souhlasím se zasíláním novinek, akcí, informací o dopravě zdarma a dalších zajímavých informací z našeho oboru. Vaše údaje jsou u nás v bezpečí, přečtěte si naše podmínky zpracování osobních údajů
Pokud jste neudělili souhlas se zasíláním obchodních sdělení (viz výše) veškeré vámi vyplněné údaje z kontaktního formuláře budou použity výhradně za účelem zodpovězení vašeho dotazu. Následně budou smazány. Nebudou použity pro zasílání jakýchkoli sdělení. Zde najdete kompletní informace o zpracování osobních údajů

Zpět nahoru

2016 © Všechna práva vyhrazena - Weldis.cz | Vytvořili: Snadnacesta.eu